Derde seizoen Familie Kruys deze maand al te zien bij Videoland

Veronica Superguide logo
Derde seizoen Familie Kruys deze maand al te zien bij Videoland

Derde seizoen Familie Kruys deze maand al te zien bij Videoland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het derde seizoen van Familie Kruys gaat 27 januari in première bij Videoland. Abonnees kunnen dan het gehele nieuwe seizoen bingewatchen. De populaire feelgoodserie van Linda de Mol is hiermee twee maanden eerder te zien bij Videoland dan bij RTL 4, waar de serie vanaf half maart te zien is.

Cliffhangers

*spoiler alert*

Vorig seizoen eindigde met behoorlijke cliffhangers, zoals het huwelijksaanzoek van Johan (Marcel Musters) aan Bette (Linda de Mol). Ze is nog steeds overdonderd door het aanzoek in de patatzaak met een ring in een bamischijf. Ze weet eigenlijk niet eens zo goed of ze wel écht ‘ja’ heeft gezegd (bekijk het fragment hieronder). Dit alles terwijl Johan nog steeds getrouwd is met Yvonne (Carolina Mout). Komt het huwelijk er dit seizoen of blijven hun verschillen te groot?

De zwangere Ruxandra (Elise Schaap) is naar Roemenië gevlucht. Ze is klaar met het alcoholgebruik van Thomas (Hans Dagelet). Deze beslissing zorgt er echter voor dat Thomas alleen maar meer in de problemen komt en uiteindelijk, zonder schoenen, in een politiecel belandt. Als Kirk (Rop Verheijen) en Morton (Frederik Brom) hem ophalen van het bureau besluiten ze dat het tijd is om Ruxandra terug te halen naar Nederland om Thomas te redden van de afgrond. Maar lukt het om haar op andere gedachten te brengen?

En wat komt er terecht van het contract van Kirk en Morton waarin ze elkaar net wat meer seksuele vrijheid gunnen? In acht gloednieuwe afleveringen leidt het leven van styliste Bette en haar excentrieke familie wederom tot veel hilarische situaties.

BN'ers in overvloed

Bette verzorgt ook dit seizoen de styling voor diverse bekende Nederlanders. In de gloednieuwe reeks zijn Natasja Froger, Annemarie van Gaal, Maurice Wijnen, Kim Feenstra, Hans Klok, modeontwerper Claes Iversen, fitnesscoach Carlos Lens en Monique des Bouvrie als zichzelf te zien.

Seizoen 3

De eerste seizoenen van Familie Kruys gemist? Geen zorgen: deze staan gelukkig op Videoland. En vanaf 27 januari komt er meer dan 1.000 minuten Familie Kruys bij wanneer seizoen 3 in première gaat!

Lees verder