Derde seizoen Daredevil introduceert Bullseye

Veronica Superguide logo
Derde seizoen Daredevil introduceert Bullseye

Derde seizoen Daredevil introduceert Bullseye

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De fans hebben er even op moeten wachten, maar in het derde seizoen is het eindelijk zover: dan moet Daredevil het opnemen tegen zijn aartsvijand Bullseye!

Huurmoordenaar

Een tv-serie gebaseerd op de grimmige Marvel-stripserie Daredevil zou natuurlijk niet compleet zijn zonder Bullseye. Deze huurmoordenaar verandert ieder voorwerp in een dodelijk projectiel en maakt al sinds zijn stripdebuut in 1976 Daredevil het leven zuur! De superschurk maakte eerder al zijn opwachting in de niet al te gedenkwaardige Daredevil-film uit 2003. Maar volgens de laatste berichten schiet Bullseye ook met scherp in het derde seizoen van de Netflix-reeks!

Conflict

Werd Bullseye in de bioscoopfilm nog gespeeld door Colin Farrell (In Bruges), in de televisieserie kruipt Wilson Bethel in de huid van de superschurk. Je kunt hem kennen als de sluwe Charles Mahoney uit de hitserie How To Get Away With Murder. Vorig jaar werd al bekend dat Bethel een rol zou spelen in het derde seizoen van Daredevil, maar toen werd nog gezegd dat hij een FBI-agent zou spelen die het conflict tussen Daredevil en de Kingpin onderzoekt. Door deze beschrijving wordt getwijfeld of Bethel echt de rol van Bullseye zou spelen, maar het zou natuurlijk ook kunnen dat de FBI-agent in de loop van het seizoen uitgroeit tot de gevreesde aartsvijand van Darevil!

Het derde seizoen van Daredevil verschijnt later dit jaar op Netflix.

Lees verder