Dennis Weening helpt mensen met dwangstoornis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dennis Weening helpt mensen met dwangstoornis

Dennis Weening helpt mensen met dwangstoornis

|
|

Laatste update:

Binnenkort gaat er een nieuw seizoen van Levenslang Met Dwang van start. De presentatie is deze keer in handen van Dennis Weening!

Kandidaten

Dennis Weening gaat het nieuwe seizoen van Levenslang met dwang presenteren. Hij volgt Jan Kooijman op, die het programma de afgelopen seizoenen presenteerde. Dat werd vandaag onthuld door RTL! Dat er een nieuw seizoen zat aan te komen van dit human interest-programma was al langer bekend. Eind vorig jaar deden de makers al een oproep op Facebook voor nieuwe kandidaten.

Smetvrees

In Levenslang Met Dwang reist Dennis samen met een groep van acht mensen die lijden aan een ernstige dwangstoornis naar Thailand. Denk daarbij aan dwangmatig tellen, smetvrees of agressieve dwanggedachten. In Thailand krijgen de deelnemers therapie en opdrachten waarmee ze leren om deze klachten onder controle te krijgen. Onder begeleiding van experts worden ze geholpen hun obsessieve gedrag aan te pakken.

Record

In 2014 trok de eerste uitzending van Levenslang Met Dwang bijna 900.000 kijkers. Dat was tot dan toe een record voor RTL 5 op de maandagavond.

Levenslang Met Dwang is vanaf 23 april te zien bij RTL 5!

Lees verder