Dennis Weening en Bella Hay in Eerste Hulp bij Tattoo Disasters op Spike TV

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dennis Weening en Bella Hay in Eerste Hulp bij Tattoo Disasters op Spike TV

Interview: Dennis Weening heeft spijt van gênante tattoo

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vanavond is weer een nieuwe aflevering te zien van Eerste Hulp bij Tattoo Disasters op Spike. Wij spraken het presentatieduo Dennis Weening en Bella Hay. Dennis heeft zelf ook een tattoo waar hij spijt van heeft... 

Jullie presenteren voor het eerst samen. Hoe bevalt het?

Dennis: “We kenden elkaar wel al wat langer hoor. We komen beide uit Den Haag, dus we zijn Haagse homies. Maar het bevalt heel goed.

Bella: “Ik vind het ook heel leuk. Dennis is mijn Jedi master, ik noem hem ook altijd sensei. Ik kan heel veel van hem leren."

Interview: Dennis Weening heeft spijt van gênante tattoo

Is er een tattoo waar jullie zelf spijt van hebben?

Bella: “Ik heb geen tatoeages waar ik spijt van heb, gelukkig. Ik ben eigenlijk overal wel blij mee. Maar Dennis…

Dennis: “Ik was 21 toen ik mijn eerste tattoo zette. Ik wilde een sterretje en het was eigenlijk de bedoeling dat hij zwartblauw zou worden, als een soort zeemanssterretje. Uiteindelijk is hij helemaal zwart geworden. Het past ook echt totaal niet meer bij de rest van mijn tatoeages. Dat zijn allemaal leuke, grappige plaatjes.

Wat is het meest heftige dat jullie zijn tegengekomen in Eerste Hulp bij Tattoo Disasters?

Bella: “Er komt iemand langs die een tattoo-machientje online heeft gekocht en zijn hand daarmee heeft bewerkt. Dat was wel vrij intens.”

Dennis: “Er was ook iemand die had meegedaan met dat programma van MTV, Just Tattoo of Us. Daar had iemand anders een tattoo voor hem uitgekozen. Die had opeens een enorme vagina op zijn arm staan.”

Het is dus eigenlijk een soort ramptoerisme?

Dennis: “Nou, kijk, meestal zijn het mensen die met de allerbeste intenties een tattoo willen laten zetten met een heel mooi idee erachter. Vaak was dat idee ook gewoon te moeilijk om uitgevoerd te worden door de desbetreffende tattoo artist op dat moment. Vooral voor van die thuisprikkers.

Thuisprikkers?

Dennis: “Van die mensen die thuis op een zolderkamertje een tattoo-apparaatje hebben besteld en dan denken dat ze kunnen tatoeëren. De mensen die bij ons in het programma komen, zitten dan met de gebakken peren."

Bella: “Ja, er zijn een hoop thuistatoeëerders. Er is geen officiële opleiding om tatoeëerder te worden. Meestal ga je in een shop werken en een tatoeëerder daar leert je heel langzaam hoe het moet. Als je het zelf gaat proberen, gaat het helaas fout. En wij komen je nu dan redden.”

Eerste Hulp bij Tattoo Disasters is elke maandag om 21:30 uur te zien op Spike.

Lees verder