Avengers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Avengers

Denk mee over Veronica Superguide: word lid van ons panel!

|
|

Laatste update:

Lezers van Veronica Superguide hebben een sterke mening en die horen wij graag! Schrijf je daarom nu in voor ons panel en denk mee over de toekomst van deze site en ons magazine.

Geef je mening in het DPG Mediapanel

Vind je het leuk om zo nu en dan mee te denken over Veronica Superguide? En over andere tijdschriften en kranten die worden uitgegeven binnen DPG Media? Meld je dan aan voor het DPG Mediapanel en geef je mening over de Veronica nummers en specials, de website, het aantal advertenties en over welke onderwerpen onze journalisten kunnen schrijven.

Maximaal eens per maand

Het onderzoeksteam van DPG Media benadert panelleden maximaal eens per maand om met mee te denken over Veronica Superguide. Meestal via een vragenlijst online, en soms live – als je dat leuk vindt. Je wordt alleen gevraagd mee te denken over tijdschriften of kranten die je wel eens leest of waar je een abonnement op hebt.

Met de uitkomsten van het panel kunnen we onze nummers en onze website nog beter maken. En natuurlijk ook de artikelen, video's, opmaak, advertenties, podcasts en andere content.

Schrijf je nu in

Je meldt je hier aan voor het DPG Mediapanel. Vul in de vragenlijst in welke bladen en kranten je allemaal leest.

Lees verder