Haai valt aan in Deep Blue Sea

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Haai valt aan in Deep Blue Sea

Deep Blue Sea 3 in de maak bij Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Twintig jaar na Deep Blue Sea wordt er druk gewerkt aan een tweede vervolg in de reeks. Deze haaienhorrorfilm verschijnt naar verluidt exclusief op Netflix!

Proefkonijn

In 1999 verscheen Deep Blue Sea in de bioscopen. In deze vlotte B-horrorfilm worden haaien door een aantal wetenschappers ingezet als proefkonijn in een reeks genetische experimenten. Het doel is om een geneesmiddel voor dementie te vinden, maar de proeven hebben een onverwachte bijwerking: de haaien worden niet alleen intelligenter, maar ook agressiever! Vorig jaar verscheen een niet al te denderend vervolg, maar dankzij Netflix zit er nog genoeg leven in de reeks…

Grote namen

Volgens Production Weekly werkt de streamingdienst momenteel aan Deep Blue Sea 3. Helaas is er verder nog weinig tot niets bekend over dit horrorvervolg. Het eerste deel had een lekker gevarieerde cast, met onder anderen Thomas Jane, LL Cool J en Samuel L. Jackson. Hopelijk weet Netflix ook wat grote namen strikken voor Deep Blue Sea 3. Voor fans van het genre valt er in de tussentijd nog genoeg te beleven: zo verscheen onlangs ook de haaienhorror 47 Meters Down: Uncaged!

Lees verder