Deelnemersveld Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS bekend

Veronica Superguide logo
Deelnemersveld Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS bekend

Deelnemersveld Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS bekend

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Er hingen al een paar namen in de lucht, maar het volledige deelnemersveld van De Slechtste Chauffeur van Nederland is nu onthuld. Een groot gedeelte bestaat uit popsterren van de jaren tachtig.

Dit zijn ze allemaal:

Shady

Temptation Island-ster Shady heeft een handje van wild en roekeloos rijgedrag. Hij is opgegeven door goede vriend Koen Kardashian die ook, met gevaar voor eigen leven, in de bijrijdersstoel plaatsneemt naast Shady.

Henk Westbroek

Voormalig zanger van Het Goede Doel, Henk Westbroek heeft vijftien jaar geleden pas zijn rijbewijs gehaald. Of zoals zijn dochter Chrissie zegt: “Zijn rijbewijs gekregen.” Henk rijdt sowieso uit principe niet achteruit en verliest wel eens het overzicht. Chrissie heeft Henk opgegeven en is zijn bijrijder.

Michella Kox

Realityster Michella Kox heeft last van een flinke vorm van rijangst en durft bijvoorbeeld de snelweg niet op. Dat dit vaak resulteert in een paniekaanval is ook niet heel bevorderlijk voor haar rijvaardigheid. Haar bijrijder is goede vriendin en voormalig Gooisch Meisje Leslie Keijzer.

Gerda Havertong

Sesamstraat-actrice Gerda Havertong rijdt samen met haar dochter Zulema. Gerda heeft een paar jaar geleden een ongeluk gehad. Ze verliest nog wel eens de controle in de auto en is snel afgeleid.

Bobbie Bodt

Concentrate-host Bobbie Bodt is niet iemand die graag in de auto stapt en volgens haar bijrijder en een van haar beste vrienden JayJay Boske zijn er ook maar weinig mensen die bij haar in de auto durven te stappen.

Esther en Anita

Voormalig Dolly Dots Esther en Anita zijn vooral heel snel afgeleid. Maar of dat komt door de omgeving of door elkaar laten we maar even in het midden. Middels De slechtste chauffeur van Nederland proberen ze meer de focus te houden tijdens het rijden.

Zes bekende duo’s strijden dus vom de titel die niemand wilt hebben: De slechtste chauffeur van Nederland. John Williams is wederom de presentator en juryleden Patricia Nijman (rijschoolhoudster) en Tom Coronel wagen hun leven door proeven af te nemen bij de kandidaten. 

De Slechtste Chauffeur VIPS is vanaf dinsdag 27 februari bij RTL 5 te zien. 

Lees verder