Tim in I Can See Your Voice

Veronica Superguide logo
Tim in I Can See Your Voice

Deelnemer I Can See Your Voice heeft BN'er-zus

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Ruim 1,2 miljoen kijkers zagen gisteren weer een fonkelnieuwe I Can See Your Voice op RTL 4, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. En één van de deelnemers - de 'Troubadour' - kwam met een fijne onthulling: hij heeft een BN'er-zus!

In de aflevering van gisteren, met Dave von Raven en zijn superfan Viola als hoofdgasten, ging het lekker hysterische panel weer volop speculeren over welke deelnemers nu wel en niet kunnen zingen. Op een gegeven moment hakten ze een belangrijke knoop door. "Ik heb het idee dat er een unaniem gevoel is dat de Troubadour eruit moet, dus laten we de Piano Man het voordeel van de twijfel geven", zei Marieke Elsinga. En dus mocht de Troubadour gaan zingen. 

Deelnemer I Can See Your Voice heeft BN'er-zus

De Troubadour

Nou, zingen kon 'ie! De Troubadour bleek Tim te zijn en in zijn beschrijving stond al dat 'ie een bekende zangeres als zus heeft. Wie is dat dan, wilde presentator Carlo Boszhard uiteraard weten. Nou, zijn zus is operazangeres Francis van Broekhuizen, die je zomaar zou kunnen kennen van Maestro en De Slimste Mens.

Deelnemer I Can See Your Voice heeft BN'er-zus

Heel december gratis films tijdens de Ziggo Uitpakweken!

Reacties

Kijkers thuis vonden de gelijkenis enorm en genoten van de bijzondere onthulling. En dat is logisch: Tims intonatie komt sterk overeen met die van Francis en ook hij heeft een gouden stem. "Toen hij begon te praten hoorde je het meteen, wat geweldig", klinkt het op Twitter. "Oh geef die broer en Francis samen een programma, dat kan toch alleen maar geweldig worden?"

I Can See Your Voice is elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Lees verder