Deadpool zet vol in op Oscars

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deadpool zet vol in op Oscars

Deadpool zet vol in op Oscars

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Er heeft nog nooit een superheldenfilm een Oscar-nominatie gekregen voor Beste Film. Als het aan Deadpool-ster Ryan Reynolds ligt, komt daar snel verandering in!

Schoorsteenmantel

Het Award-seizoen is in volle gang en het duurt niet lang meer voordat de Oscar-nominaties officieel bekend worden gemaakt. In deze periode is het niet vreemd dat filmmaatschappijen ‘for your consideration’-video’s opnemen. Deze promotievideo’s moeten de leden van de Academy ervan overtuigen om toch vooral hun film voor een Oscar te nomineren. Deadpool-acteur Ryan Reynolds wil ook wel zo’n gouden beeldje op zijn schoorsteenmantel en hij plaatste dan ook deze video op Twitter!

Best Kiss

Of dit zijn kansen zullen vergroten is nog even afwachten, maar helemaal ondenkbaar is het niet. Deadpool werd al eerder genomineerd voor onder meer een Golden Globe in de categorieën Beste Film - Musical of Comedy en Beste Acteur. Reynolds zelf was hier misschien nog wel het meest verbaasd over. In een podcast van de Hollywood Reporter zei hij: “Ik had geen flauw idee dat we meer nominaties zouden binnenhalen dan Best Kiss bij de MTV Movie Awards.”

Mocht het tot een Oscar-nominatie komen, weet Reynolds al hoe hij het gaat vieren: “Ik beloof dat ik dan een te gekke reactievideo online zet. In mijn Deadpool-kostuum!”

Lees verder