Deadpool-regisseur werkt aan solofilm X-Man Kitty Pryde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deadpool-regisseur werkt aan solofilm X-Man Kitty Pryde

Deadpool-regisseur werkt aan solofilm X-Man Kitty Pryde

|
|

Laatste update:

Ondanks dat ze al in een aantal X-Men-films te zien was, is Kitty Pryde nog niet zo populair als haar Marvel-collega’s. Maar als het aan Deadpool-regisseur Tim Miller ligt, komt daar snel verandering in!

Groen licht

Tim Miller is momenteel druk bezig om een film rondom Marvel-heldin Kitty Pryde van de grond te krijgen. Volgens verschillende insiders is het project van de Deadpool-regisseur in ontwikkeling bij 20th Century Fox. Aangezien deze filmstudio echter op het punt staat overgenomen door Disney, is het onzeker of deze superheldenfilm ook daadwerkelijk van de grond komt. Mocht ook Disney groen licht geven, dan zal Kitty Pryde verschijnen na X-Men: Dark Phoenix.

Shadowcat

Kitty is een mutant die de gave heeft om door solide objecten te ‘faseren’. Hierdoor kan ze onder meer door muren heenlopen en haar lichaam onkwetsbaar maken voor fysieke aanvallen. Onder de schuilnaam Shadowcat vecht ze aan de zijde van de X-Men. In de films X-Men: The Last Stand en X-Men: Days of Future Past werd de rol van Kitty gespeeld door Ellen Page (Juno). Hoewel Page in eerdere interviews al aangaf dat ze graag weer in de huid kruipt van de Marvel-heldin, is onbekend of Miller haar op het oog heeft voor zijn droomproject.

Lees verder