Ryan Reynolds als Wade Wilson/Deadpool in Deadpool.

Veronica Superguide logo
Ryan Reynolds als Wade Wilson/Deadpool in Deadpool.

Deadpool 2 spoilde belangrijkste momenten X-Men: Dark Phoenix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Er zit een moment in Deadpool 2 dat naar alle waarschijnlijkheid twee enorme gebeurtenissen uit X-Men: Dark Phoenix verklapt. We nemen 't met je door! Waarschuwing: niet verder lezen als je X-Men: Dark Phoenix nog moet zien!

Het zit zo: Deadpool 2 draaide uiteraard vorig jaar in de bios, maar: X-Men: Dark Phoenix (die overigens vernietigende recensies krijgt) pas sinds vorige week. Hierdoor valt er bij kijkers en media nu opeens een kwartje! Een momentje in Deadpool 2 krijgt na het zien van Dark Phoenix opeens een hele andere lading. 

Deadpool 2 spoilde belangrijkste momenten X-Men: Dark Phoenix
Deadpool 2 verklapt de doden van Dark Phoenix

Het gaat om het geinige stukje hierboven, waarin de X-Men Wade buitensluiten zonder dat 'ie het doorheeft. Maar welke teammates zien we hier niet? Jean Grey en Mystique! En wie gingen er dood in Dark Phoenix? Jean Grey (al komt ze aan het einde weer even voorbij) en Mystique!!!

Jean Grey en Mystique

Oké, we geven toe dat Mystique's dood inderdaad al in één van de Dark Phoenix-trailers zat. Dat Jean Grey óók het loodje zou leggen, was allerminst zeker. De scène hierboven kwam de makers van beide films goed uit vanwege de overlappende draaidagen. Waarom ontbreken Jennifer Lawrence (Mystique) en Sophie Turner (Jean) dan?

De makers van de film die enorm aan het floppen is reageerden volgens Screenrant vorig jaar al in vage termen. Iets met 'Scheduling conflicts', de meest gebruikte loze term in Hollywood. De rest van de cast kon wél filmen, waarom juist die twee actrices dan niet? Het lijkt er dus op dat de makers hier wel degelijk iets mee wilden zeggen. Of zijn we nu complotgekkies?! 

Lees verder