De Wereld Draait Door-vervanger M al in april van start

Veronica Superguide logo
De Wereld Draait Door-vervanger M al in april van start

De Wereld Draait Door-vervanger M al in april van start

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De zomervakantie van Matthijs van Nieuwkerk gaat vrijdag van start. Maar zijn vervangster staat al te trappelen om het stokje over te nemen!

Oranje

M keert vanaf 1 april terug op televisie. In deze dagelijkse talkshow bespreekt Margriet van der Linden het nieuws van de dag en ontvangt zij gasten uit de actualiteit, sport, amusement en cultuur. Ook rubrieken als M’s Boekenclub, het M-Panel en de rubriek Zeg ’t M komen weer terug. En omdat het zomer is, zal er extra veel aandacht worden besteed aan sport. Zo zullen de verrichtingen van de Oranjevrouwen tijdens het WK vrouwenvoetbal in Frankrijk op de voet worden gevolgd!

'Nieuwe pakken'

Verder laat Margriet nog weinig los over het nieuwe seizoen. “Natuurlijk hebben we ook nieuwe dingen bedacht, maar die houd ik voorlopig nog even voor me. Nou oké, eentje dan: ik heb allemaal nieuwe pakken”, zo belooft de presentatrice.

M zal net als vorig jaar De Wereld Draait Door vervangen tijdens de zomerstop. De talkshow van Matthijs van Nieuwkerk is in september weer te zien op NPO 1.

Lees verder