De Wereld Draait Door krijgt dertiende seizoen

Veronica Superguide logo
De Wereld Draait Door krijgt dertiende seizoen

De Wereld Draait Door krijgt dertiende seizoen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ondanks hardnekkige geruchten dat DWDD zijn langste tijd erop had zitten, keert de populaire talkshow na de zomer terug voor een nieuw seizoen!

Nadat eind vorig jaar hoofdredacteur Dieuwke Wynia na elf seizoenen stopte bij DWDD, draaide de geruchtenmachine over een vroegtijdig einde van de talkshow op volle toeren. Helemaal vreemd is dat ook weer niet, want presentator Matthijs van Nieuwkerk heeft wel eens te kennen gegeven dat hij zou stoppen als Dieuwke vertrok. Daarnaast vonden veel recensenten dat de presentator steeds meer op de automatische piloot draaide en dat de formule inmiddels wel een beetje was uitgewerkt. Was het einde van de populaire talkshow dan echt in zicht?

Zomerstop

Voorlopig niet! Vandaag maakte BNN-VARA namelijk bekend dat DWDD gewoon weer terugkeert na de zomerstop op zijn vertrouwde stek. Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen te zien, maar Van Nieuwkerk en de tafelgasten keren terug op 4 september. Tot die tijd kan Van Nieuwkerk genieten van een welverdiende vakantie! 

Lees verder