De volgende X-Men komt eraan: cast, regisseur en meer bekend

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De volgende X-Men komt eraan: cast, regisseur en meer bekend

De volgende X-Men komt eraan: cast, regisseur en meer bekend

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Fox heeft net een hele hoop info gedropt rondom de nieuwe X-Men-film. Een aantal bekende koppen keren terug en ook is er waarschijnlijk een bekende actrice gecast in de rol van slechterik.

Sterrencast

Naast James McAvoy (Professor X), Michael Fassbender (Magneto), Jennifer Lawrence (Mystique), Nicolas Hoult (Beast) en Sophie Turner (Jean Grey) wordt actrice Jessica Chastain misschien gecast als Lilandra, een kwaadaardige mutant en leider van een buitenaards keizerrijk genaamd The Shi’ar. De film, die X-Men: Dark Phoenix gaat heten, wordt geregisseerd door X-Men-producer Simon Kinberg. 

Dark Phoenix

Het verhaal draait om Jean Grey, die tijdens de strijd met Apocalypse (de slechterik uit het laatste deel in de reeks) haar krachtige alter ego Phoenix ontketende. Phoenix is nogal onstabiel en onvoorspelbaar en de X-Men zullen hun krachten moeten bundelen om dit kosmische gedrocht te kunnen verslaan en Jean te redden.

Dark Phoenix draait vanaf 2 november 2018 in de bioscoop.

Deadpool & The New Mutants

Naast X-Men: Dark Phoenix komen er ook twee spin-offs: Deadpool 2 en New Mutants. Deadpool zal uiteraard anders zijn de dan de gemiddelde X-men-film, maar ook New Mutants ziet af van dit stramien. De film, geregisseerd door de man achter The Fault in Our Stars, zal een soort superheldenhorror worden.

Lees verder