De Vintage Love-Maand komt terug op Net 5!

Veronica Superguide logo
De Vintage Love-Maand komt terug op Net 5!

De Vintage Love-Maand komt terug op Net 5!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nog een reden om weer eens een film te kijken op tv! In juli komt Net 5 terug met de Vintage Love-Maand, waar de meest romantische film- en televisieklassiekers langskomen.

Romcom overload!

De liefdevolle themamaand gaat van start met de film Overboard met Oscar-winnares Goldie Hawn in de hoofdrol. Daarnaast kunnen Hugh Grant-fans hun hart ophalen, want romcom-klassieker Notting Hill staat uiteraard op de planning. Tja, wat is een romantische maand zonder een beetje Grant? Ook zwijmelfilm Pretty Woman en dansklassieker Dirty Dancing zijn te zien. Het is nog niet bekend wanneer welke films worden uitgezonden, dus hou de Superguide-app en tv-gids goed in de gaten.

Promo!

Ter promotie voor De Vintage Love-Maand gaan Net5-gezichten Rik van de Westelaken, Daphne Bunskoek en Arie Boomsma de meest romantische filmscènes naspelen. Hoe dat eruit gaat zien is nog even de vraag. 

Meimaand Filmmaand

Na het succes van vorig jaar is het niet gek dat Net5 nu voor de tweede keer komt met de Vintage Love-Maand. Zusterzender Veronica boekt al jarenlang successen met de Meimaand Filmmaand en het was een kwestie van tijd tot Net5 (als zender die vaker films van dit kaliber uitzendt) zich ook zou toespitsen op een themamaand. 

Lees verder