• De Verraders

De Verraders: Jamie gooit olie op het vuur in ‘Esmée-rel’

Jamie Westland in De Verraders

Jamie Westland wakkert het relletje in De Verraders nog even lekker aan! Esmée van Kampen kwam onder vuur te liggen omdat ze roddelde over Stefano Keizers, maar beweerde dat dit door de montage van het programma kwam. Verrader Jamie zet zijn vraagtekens erbij.

Esmée van Kampen beweerde dat Stefano Keizers had gezegd dat Steven Brunswijk een speech over zijn overleden moeder had gebruikt om zich minder verdacht te maken, omdat hij een verrader was. Steven was terecht nogal geschokt, en Stefano ontkende de roddel met klem.

Esmée gemeen gemonteerd?

Esmée kreeg vervolgens alle kijkers van De Verraders over zich heen. De actrice zei dat Stefano de uitspraak wél gedaan had, maar dat de makers van De Verraders deze beelden niet gebruikt hadden in het programma.

RTL Boulevard sprak met Jamie Westland (een van de verraders in het programma), die zijn mening over het relletje gaf. Jamie vond de toestand ook nogal heftig. ‘En dan kun je gaan bitchen dat het verkeerd wordt geknipt, maar dingen zijn gezegd zoals ze gezegd zijn.’

Jamie hint erop dat Esmée nog een sterrenrol gaat spelen in het huidige seizoen van De Verraders. ‘Ik zou zeker blijven kijken!’ Mogelijk doelt hij op de rivaliteit tussen Esmée en model Sylvia Geersen. De twee kregen het tijdens de vorige Ronde Tafel flink met elkaar aan de stok. Sylvie vond het niet prettig dat Esmée de hele tijd iedereen verdacht liep te maken.

De Verraders gaan verder

In De Verraders staan de saboteurs er behoorlijk goed voor, omdat de groep niet echt een strategie hanteert. Esmée léék na haar geroddel een gedoodverfde afvaller (ook al is ze eigenlijk geen verrader), maar op één of andere manier werd Aran Bade het haasje.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Dirty Lines, Tokyo Vice en Single Drunk Female. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet De Verraders elke vrijdag op RTL4, vanaf 20:00 uur.