The Ring Sadako 2019 trailer

Veronica Superguide logo
The Ring Sadako 2019 trailer

De trailer voor de nieuwste Ring-film ‘Sadako’ ziet er weer ontzettend creepy uit

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ben jij ook zo iemand die na het zien van de eerste Ring-film de hele nacht geen oog dicht kon doen omdat je steeds die scène voor je zag waarin dat enge meisje uit die put klimt? Dan zul je vast blij zijn om te weten dat deze franchise terug is met een nieuwe film getiteld Sadako. Let wel; het gaat hier om de Japanse Ring-films, niet om de Amerikaanse.

Samara = Sadako

Terwijl de wraakzuchtige en moordlustige putbewoonster waar de films om draaien in de Amerikaanse versies Samara heet, luistert ze in de Japanse films naar de naam Sadako. Dat verklaart dus meteen de titel van deze nieuwe film. Dyslectici vroegen zich vast bij het zien van de kop bij dit artikel al af wat sudoku's met The Ring te maken hebben, maar dat is hierbij dus ook meteen uitgelegd. Ook fijn om te weten: in deze nieuwste Ring-film heeft Sadako het op vloggers gemunt.

Remake, reboot of sequel?

Terwijl de Amerikaanse Ring-films tot nu toe bestaan uit een eerste en tweede deel en een gefaalde reboot, gaan de Japanse Ring-films al 20 jaar lang stug door met allerlei sequels, remakes en reboots. Zo was erin 2012 ook al een film die Sadako heette, en deze kreeg een jaar later ook een vervolg getiteld Sadako 2. We kunnen uit deze trailer niet opmaken of het hier om een remake, een reboot of een sequel gaat, maar wat ziet het er allemaal weer ontzettend duister en creepy uit zeg. Het is nog niet bekend of Sadako hier in de bioscopen komt, of dat 'ie rechtstreeks naar streaming gaat.

Lees verder