De spectaculaire trailer van The Hitman's Bodyguard is hier!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De spectaculaire trailer van The Hitman's Bodyguard is hier!

De spectaculaire trailer van The Hitman's Bodyguard is hier!

|
|

Laatste update:

"Ik schiet je door de kop. Please, motherfucker!", zo wordt het in de trailer van de actiefilm The Hitman's Bodyguard gezegd. Ja, Ryan Reynolds en Samuel L. Jackson bekvechten erop los in de eerste beelden van de film.

Moordlustig

In The Hitman's Bodyguard krijgt de allerbeste bodyguard (gespeeld door Ryan Reynolds) ter wereld (tripple A rated, zoals hij zelf zegt) een nieuwe klant: een huurmoordenaar die bij het Internationale Hof van Justitie moet getuigen tegen een moordlustige Oost-Europese dictator (gespeeld door Gary Oldman). Deze stelt alles in het werk om te voorkomen dat de twee mannen de rechtbank in Den Haag bereiken.

Stukje Nederland

Ja, je leest het goed. The Hitman's Bodyguard speelt ook voor een gedeelte in Nederland af. Er zijn vorig jaar opnames geweest op verschillende plekken binnen de grachtengordel in Amsterdam en bij het Rijksmuseum. Er zijn flink wat toffe stunts opgenomen in onze hoofdstad.

Nederlandse acteurs

Volgens de gemeente Amsterdam is het de grootste Amerikaanse productie in lange tijd die in Nederland is opgenomen. Er zijn overigens ook verschillende Nederlandse acteurs die een rol hebben bemachtigd in de Amerikaanse film: Barry Atsma, Tine Joustra en Noortje Herlaar zien we voorbij komen. 

Lees verder