De speciale effecten in Fantastic Beasts zijn pure filmmagie

Veronica Superguide logo
De speciale effecten in Fantastic Beasts zijn pure filmmagie

De speciale effecten in Fantastic Beasts zijn pure filmmagie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Heb je ook zo genoten van Fantastic Beasts And Where To Find Them? Uit dit filmpje blijkt dat deze Harry Potter spin-off vol verborgen effecten zit die je nooit zijn opgevallen!

Tovenaars

Om de magische wereld van Harry Potter-schrijfster J.K. Rowling tot leven te wekken, heb je niet alleen tovenaars nodig voor de camera, maar ook achter de camera! Voor het adembenemende Fantastic Beasts and Where to Find Them werden de talenten van Rodeo FX ingehuurd. Zij verzorgden eerder de effecten voor onder meer Furious 7, Deadpool en Game of Thrones.

Bizar

In deze video geven ze een kijkje achter de schermen van Fantastic Beasts And Where To Find Them. Het zal geen verrassing zijn dat de bizarre beesten uit de titel afkomstig zijn uit de computer. Maar niets is wat het lijkt in de wereld van Fantastic Beats: bijna alles wat je ziet is computeranimatie, van de voertuigen op straat (en de straat zelf!) tot MACUSA, het hoofdkwartier van de tovenaars. De film werd dan ook genomineerd voor een BAFTA voor Beste Visuele Effecten.

Lees verder