De slechtste Ik hou van Holland-kandidaat OOIT

Veronica Superguide logo
De slechtste Ik hou van Holland-kandidaat OOIT

De slechtste Ik hou van Holland-kandidaat OOIT

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Laten we zeggen dat cabaretier Leo Alkemade het niet héél erg lang uithield tijdens 'Geen ja, geen nee, geen uh'.

Leo Alkemade

Cabaretier, schrijver en acteur Leo Alkemade is nog niet een van onze allergrootste sterren, maar daar kan zeker nog verandering in komen. Je kent hem misschien van rollen in Shouf Shouf Habibi!, Floris, GTST, het geweldig grappige sketchprogramma Sluipschutters of van zijn deelname aan Expeditie Robinson in 2014. Klinkt dit allemaal niet bekend, dan ken je hem na vandaag waarschijnlijk vooral als de slechtste kandidaat ooit tijdens 'Geen ja, geen nee, geen uh' in Ik hou van Holland.

De video hierboven is een korte, want zoals je je kunt voorstellen hield Leo het niet bijzonder lang vol. En dat met 1.767.000 kijkers en een tv-studio vol leedvermaak; Leo's avond kon niet meer stuk!

Gemist?

Heb jij de hele uitzending nou gemist, dan kun je zoals altijd de volgende dag gewoon bij ons terecht. Hieronder de leukste fragmenten van gisteravond, met glansrollen voor Ruben Nicolai en Max Verstappen. Ruben waagt een gokje waar de R in Peter R. de Vries voor staat, en maakt grote indruk op Linda door het onbegrijpelijke liedje van meneer Chung tóch te verstaan.

Lees verder