De seksgeheimen van senioren

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De seksgeheimen van senioren

De seksgeheimen van senioren

|
|

Laatste update:

Volgens Jimmy Kimmel heeft onderzoek onlangs uitgewezen dat senioren meer seks dan ooit hebben. Zijn verslaggever ging de straat op om naar hun geheimen te vragen.

Brutale vragen

Goed nieuws, noemt Jimmy Kimmel het nieuws dat senioren in de VS meer seks hebben. "Tenzij het je eigen grootouders zijn", grapt de komiek en talkshowpresentator. In "de naam van de wetenschap" stuurde Kimmel een van zijn verslaggevers naar de Farmers Market in Los Angeles om de ouderen daar wat brutale vragen te stellen.

Ondeugende antwoorden

Als de respondenten in deze video een aanwijzing zijn, zit er wel iets in dat onderzoek. Niet iedereen is nog even actief in bed, maar een 80-jarige vrouw vertelt over haar goede seksleven met haar 83-jarige vriend, en een andere vrouw verklapt wat haar aan de gang krijgt: "Een beetje wodka kan geen kwaad."

Ter voorkoming van spoilers laten we de rest van de voorbeelden maar even achterwege. Zorg er in ieder geval voor dat je het volhoudt tot de man met de groene pet, die niet helemaal uit zijn woorden komt ...

Lees verder