Hans en Karin De Scheetjes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hans en Karin De Scheetjes

De Scheetjes zijn slachtoffer geworden van identiteitsfraude

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De Scheetjes zijn druk aan het werk op Bonaire, maar hier in Nederland wordt er flink van hun geprofiteerd. Op Facebook is er namelijk identiteitsfraude gepleegd: accounts doen zich voor alsof zij de bekende Hans en Karin zijn om zo dingen te verkopen! 

Allemaal nepperds

Het stel, dat bekend is geworden door het programma Ik Vertrek, wordt nu nagedaan op social media. Er zijn twee nepaccounts, de ene probeert T-shirts van 'De Scheetjes' te verkopen en de andere plaatst fragmenten uit het nieuwe programma De Scheetjes: bouwen op Bonaire op Facebook. “Deze pagina’s worden inderdaad niet beheerd door Hans en Karin. Wij melden dit bij Facebook, zodat de pagina’s offline worden gehaald," vertelt een woordvoerder aan Shownieuws. Jammer voor de fans, want de T-shirts zullen sowieso niet meer komen: die pagina is inmiddels al verwijderd!

De Scheetjes zijn slachtoffer geworden van identiteitsfraude
De Scheetjes zijn slachtoffer geworden van identiteitsfraude

Het succes van de Ik Vertrek-families

Na het grote succes van Chateau Meiland, is er nu een andere Ik Vertrek-familie aan de beurt om een reallifesoap te maken. Hans en Karin laten zien hoe het er aan toe gaat met hun leven: verbouwingen, vergunningen en drama op Bonaire! 

Martien Meiland ook slachtoffer

Ook Martien Meiland, die zijn gewonnen Televizier-Ring al kwijt is, werd een tijdje geleden slachtoffer van identiteitsfraude. Mediarecht-advocaat Victor den Holland legt in de video hieronder uit wat de gevolgen daarvan zijn. Hoe erg is het eigenlijk? 

De Scheetjes: Bouwen op Bonaire is elke maandag om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Lees verder