• Nieuws

De Scheetjes: ‘Karin bedreigd door Hans’

De Scheetjes

Het verhaal van De Scheetjes begon hilarisch, met een enorm grappige aflevering van Ik Vertrek. De sfeer is er ondertussen niet beter op geworden: De Scheetjes liggen in scheiding en volgens Karin wordt ze bedreigd door Hans!

Het verhaal van ‘De Scheetjes’ begon in Ik Vertrek. Karin en Hans wilden een midgetgolfbaan beginnen op Bonaire, hielden wel van de zonnebank én noemden elkaar de hele tijd ‘scheet’. SBS zag wel wat in een realityserie over de ondernemers, aangestoken door het megasucces van Chateau Meiland.

De Scheetjes: Bouwen op Bonaire flopte helaas, en een tijdje geleden maakten Hans en Karin hun scheiding bekend. Sindsdien wordt er nogal met modder gegooid: Hans zou veel te veel drinken en Karin zou hem hebben achtergelaten in het ziekenhuis. In Story krijgt het verhaal van De Scheetjes een duistere wending: volgens Karin zou Hans haar bedreigen!

De Scheetjes: Bonje op Bonaire

Hans heeft inmiddels een nieuwe vriendin, maar maakt volgens Karin nog steeds ruzie met haar. “Ik merk dat hij dan weer gezopen heeft, dat zie ik aan de berichten die hij schrijft. Hij maakt me voor alles en nog wat uit: als ik wil blijven leven, moet ik naar hem luisteren. Ik krijg allerlei vreselijke ziektes naar mijn hoofd.”

Volgens Karin hebben de scheldpartijen vooral te maken met geld. “Hij vergeet alleen dat de helft van mij is. Voor mij is mijn huwelijk voorbij. Hij beweerde geen andere vrouw te hebben, maar nu blijkt dat dit wel het geval is.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Hans runt nog steeds de beroemde midgetgolfbaan op Bonaire, met zijn nieuwe vriendin als medewerker. Volgens de Ik Vertrek-ster houdt zijn nieuwe vriendin zijn drankgebruik een beetje in de hand. “Tegenwoordig mag ik nog vier flesjes per dag. Zit ik aan mijn vijfde? Dan schopt ze het flesje uit mijn hand!”

Hoe de vlag er precies bijhangt bij De Scheetjes zien we op 9 december. Dan verschijnt er een terugblik op de beruchte deelnemers aan Ik Vertrek.