Luke Perry

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Luke Perry

Pijnlijk: de overleden acteurs die de Oscar-bazen vergaten

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

We blijven nog even in Oscar-sferen! Want ondanks die verrassende winnaar van de avond én het onverwachte Eminem-optreden (dat voor verbaasde reacties zorgde) vergaten de Academy Awards helaas ook dit jaar weer de nodige overleden celebs te noemen...

Het jaarlijkse 'In Memoriam'-stukje zorgt eigenlijk altijd wel voor de nodige ophef. Zo vergeten leden van de prestigieuze Academy altijd wel een paar héle belangrijke namen, zo ook vorig jaar, toen Austin Powers-held Verne Troyer géén vermelding kreeg. Dit jaar sloeg de vergetelheid van de Oscar-bazen helaas wéér toe.

Luke Perry

De grootste 'snub' was Luke Perry. De acteur, erg bekend van Beverly Hills, 90210 en later Riverdale, overleed vorig jaar en zat nota bene in Quentin Tarantino's veel-genomineerde Once Upon A Time... In Hollywood. Fans vroegen zich natuurlijk massaal af waarom hij in hemelsnaam niet in het stukje zat. Geef ze eens ongelijk. 

Nog meer snubs

Helaas was dat niet de enige spreekwoordelijke snub van de avond. Ook Disney's Descendants-ster Cameron Boyce, die vorige zomer op de tragische leeftijd van 20 jaar overleed aan een epileptische aanval, zat niet in de montage. 

En nóg meer

Nou, je raadt het al: het bleef niet bij deze twee grote missers. Zo kregen ook Jan-Michael Vincent (Bite the Bullet), Tim Conway (30 Rock en 'Mosseljongen' uit Spongebob), Michael J. Pollard (Bonnie and Clyde), en horrorlegende Sid Haig (House of 1000 Corpses) géén vermeldingen.

Lees verder