De oorlog gaat door: trailer en datum seizoen 3 The Expanse bekend

Veronica Superguide logo
De oorlog gaat door: trailer en datum seizoen 3 The Expanse bekend

De oorlog gaat door: trailer en datum seizoen 3 The Expanse bekend

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De ruimte-oorlog is nog niet gestreden! Dat wordt ons maar al te duidelijk in de kakelverse teaser/trailer van The Expanse seizoen 3.

Must-watch

De Amerikaanse tv-zender Syfy kondigt aan dat het derde seizoen vanaf 11 april te zien zal zijn. Jammer alleen dat er een oceaan tussen ons kikkerlandje en de Amerikaanse kustlijn zit, wat betekent dat wij die zender natuurlijk niet ontvangen. Het is dan ook nog niet bekend of en wanneer het derde seizoen voor de Nederlandse fans op Netflix zal verschijnen. Tot die tijd kun je je vermaken met de eerste twee seizoenen van de werkelijk fantastische, maar ondergewaardeerde serie. Sterker nog: wij hebben acht redenen voor je om direct al je plannen te verzetten en The Expanse te bingewatchen!

Rocinante

Heb jij al wel de eerste twee seizoenen achter de rug? Bereid je dan vast mentaal voor op het derde seizoen. Aan het eind van seizoen twee was de ruimte-strijd genadelozer dan ooit. De crew van Rocinante voerde niet alleen een oorlog, maar moest ook haar eigen problemen aanpakken. En uit de trailer op te maken, heeft dat nu gevolgen: "In war, we not only have to face our enemies, but we must fight the battle within ourselves." 

Kijk hieronder de trailer van seizoen 2 om je geheugen op te frissen.

Lees verder