De officiële trailer van Pitch Perfect 3 is hier

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De officiële trailer van Pitch Perfect 3 is hier

De officiële trailer van Pitch Perfect 3 is hier

|
|

Laatste update:

Pitch Perfect 3 werd keer op keer uitgesteld, maar de opnames zitten erop, de premièredatum is bekend en nu is ook de officiële trailer uitgebracht!

Berooide Bellas

We kregen in januari een kijkje achter de schermen en hebben vorige week nog een wrap-upvideo gezien, maar het wachten was natuurlijk op een proper preview. Die schetst vandaag een treurig beeld van de Barden Bellas, die na hun afstuderen uit elkaar vallen en individueel ontdekken dat je in het "echte" leven meer nodig hebt dan een leuke stem om rond te komen.

Werkloos en berooid springen ze op de kans om nog één keer samen te komen en op te treden voor uitgezonden militairen. Het lijkt dan ook het laatste avontuur van de Bellas te worden, maar in dit tijdperk van reboots weet je dat natuurlijk maar nooit.

Pitch Perfect 3

In Pitch Perfect 3 zijn zangvogels Anna Kendrick, Hailee Steinfeld, Brittany Snow en Rebel Wilson natuurlijk weer van de partij. Nieuwkomers in de film zijn Ruby Rose (Orange is the New Black) en John Lithgow (Interstellar). Trish Sie (Step Up All In) vervangt Elizabeth Banks als regisseur. Banks kreeg het te druk met haar kinderen en de regie van de Charlie’s Angels reboot, maar is nog wel te zien als Gail.

Na meerdere datumwijzigingen moet het op 21 december dan toch echt gebeuren. Pitch Perfect 3 moet dan zien te concurreren met de nieuwe Star Wars-film, maar los van de vraag of dat wel om dezelfde doelgroep gaat: we kunnen rond de Kerst best twee keer naar de film, toch?!

Lees verder