De nieuwste Ready Player One trailer is de beste tot nu toe

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De nieuwste Ready Player One trailer is de beste tot nu toe

De nieuwste Ready Player One trailer is de beste tot nu toe

|
|

Laatste update:

Wow. De nieuwste trailer van Steven Spielbergs film Ready Player One is bijna niet met woorden te beschrijven. Dus we kunnen eigenlijk alleen maar aanraden om even twee minuten te nemen om in deze virtuele wereld te duiken. You're welcome.

Easter eggs

Net als de vorige trailers zit ook deze video vol verwijzingen naar nostalgische popcultuur. Zo hoor je op de achtergrond een vernieuwde versie van het nummer Pure Imagination uit Willy Wonka and the Chocolate Factory. Ook Hello Kitty, The Iron Giant en Jurassic Park komen voorbij. Eerder ontdekten we ook al Freddy Krueger, Chucky en Back to the Future-verwijzingen: het is bijna niet bij te houden in alle snelle shots van de trailer.

Ready Player One

Ready Player One speelt zich af in 2045. Een energiecrisis heeft ervoor gezorgd dat er van de aarde zoals wij 'm kennen, nog maar weinig over is. Om te ontsnappen aan de bittere realiteit, brengen mensen hun dagen door op het virtuele reality-platform OASIS. Hierin is werkelijk alles mogelijk. Wanneer de steenrijke bedenker van de VR-wereld overlijdt, gaat de mensheid op zoek naar de door hem verstopte geldschat. En je begrijpt: dat wordt geen gezellige zoektocht...

De hoofdrollen worden gespeeld door Tye Sheridan (X-Men: Apocalypse), Olivia Cooke (Bates Motel) en Mark Rylance (The BFG). Ready Player One draait vanaf 29 maart 2018 in de Nederlandse bioscopen.

Lees verder