De nieuwe trailer van The Mummy zit stampensvol keiharde actie

Veronica Superguide logo
De nieuwe trailer van The Mummy zit stampensvol keiharde actie

De nieuwe trailer van The Mummy zit stampensvol keiharde actie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het lijkt Mission: Impossible wel, maar het is toch echt The Mummy. Tom Cruise blinkt in deze nieuwe trailer weer eens uit waar hij goed in is: de actieheld uithangen.

The Mummy

Nick Morton en zijn team van onderzoekers halen zich onvermoed een heleboel ellende op de hals wanneer ze besluiten af te dalen naar een ondergrondse tombe, waar ze de vervloekte en gemummificeerde prinses Ahmanet wakker maken. Na een levensgevaarlijk avontuur is Morton blij dat hij weer wakker wordt, maar hij gaat er nu pas achter komen dat de mummie het op hem gemunt heeft.

De stuipen op het lijf

Anders dan de remake uit 1999 met Brendan Fraser, lijkt de nieuwe remake van The Mummy geen lachertje te worden. “Deze is bedacht om je de stuipen op het lijf te jagen”, vertelde Russell Crowe in gesprek met Collider.

Cast

Naast Russell Crowe staat leading man Tom Cruise tegenover Annabelle Wallis, Sofia Boutella en Jake Johnson (herken je 'm van New Girl?). De regie is in handen van Alex Kurtz, die eerder meewerkte aan Transformers, Star Trek en The Amazing Spider-Man. The Mummy wordt op 8 juni verwacht in de Nederlandse bioscopen.

Lees verder