De nieuwe trailer van Annabelle: Creation is creepy as hell!

Veronica Superguide logo
De nieuwe trailer van Annabelle: Creation is creepy as hell!

De nieuwe trailer van Annabelle: Creation is creepy as hell!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Conjuring-fans opgelet! Er is een nieuwe trailer vrijgeven van The Conjuring-spin-off en Annabelle-sequel, Annabelle: Creation. Spoiler alert: hij is creepy as hell.

Verhaal

Het is vragen om moeilijkheden: na een onverwerkt trauma in een afgelegen huis gaan wonen met een stel griezelige weeskinderen en een bezeten pop die waarschijnlijk verantwoordelijk is voor de dood van je dochter. Wij zouden bij god niet weten waarom je dit zou doen, maar de familie Mullens gooit alle logica het raam uit en gaat toch de uitdaging aan. Uiteraard is het busje met kids nog niet eens gearriveerd of er rent al een in jurk gehulde demoon door het huis. 

Conjuring

Enfin, zonder ietwat domme mensen ook geen horror en Annabelle: Creation belooft weer een sterk staaltje gruwelen te worden. De film is een prequel van Annabelle, over de bezeten pop uit The Conjuring. Het is tevens de vierde film in het Conjuring-universum. Onlangs werd aangekondigd dat The Crooked Man, een ander demonisch gedrocht uit The Conjuring-franchise, ook een eigen film krijgt.

James Wan

Annabelle: Creation is trouwens geregisseerd door David F. Sandberg. Hij maakte vorig jaar furore met zijn wat simpele, maar doeltreffende horrorfilm Lights Out. Horrorkoning James Wan, die verantwoordelijk is voor een overvloed aan verdienstelijke horrorfilms, is terug als producent. 

Lees verder