De nieuwe teaser van Transformers 5 is hier!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De nieuwe teaser van Transformers 5 is hier!

De nieuwe teaser van Transformers 5 is hier!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Paramount heeft een nieuwe teaser vrijgegeven van Transformers: The Last Knight. Deze ‘Secret History’ tv-spot voorspelt weer een orgie van geweld.

Robot Orgie

Ridders, zwaarden, veldslagen, middeleeuwse gebouwen, nazi's en gigantische robots die elkaar de hersens in beuken: niets is te gek. Als Sir Anthony Hopkins het geheel dan ook nog eens aan elkaar praat, heb je een dikke vette teaser te pakken. Bekijk ‘m hierboven.

Verhaal

Terwijl Optimus Prime nergens te bekennen is, breekt een oorlog uit tussen de mensheid en de Transformers. Goedzak Cade Yeager (Mark Wahlberg) schakelt de hulp in van Sir Edmund Burton (Anthony Hopkins) en Transformer Bumblebee om de boel een beetje te de-escaleren.

MTV heeft tijdens de MTV Movie Awards al een kort Transformers-clipje vrijgegeven met de twee acteurs erin. Ooit een Britse sir ‘dude’ horen zeggen tegen Marky Mark? Wij ook niet. Check de video hieronder.

Money makes the world go ‘round

Transformers: The Last Knight is alweer het vijfde deel in de mega succesvolle franchise. In de eerste drie delen had Shia LaBeouf de hoofdrol, waarna Wahlberg het stokje overnam. De vier films hebben inmiddels zo’n 3,5 miljard euro in het laatje gebracht. Bepaald geen verrassing dat er nog tenminste twee Transformers-films op de planning staan dus.

Lees verder