De nieuwe Love, Simon trailer is zó leuk!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De nieuwe Love, Simon trailer is zó leuk!

De nieuwe Love, Simon trailer is zó leuk!

|
|

Laatste update:

Er is een tweede trailer van de film Love, Simon verschenen. En, we moeten zeggen: deze film gaat regelrecht op onze kijklijst!

Love, Simon

Gebaseerd op de bestseller Simon vs. The Homo Sapiens Agenda, volgt het verhaal van Love, Simon de 17-jarige Simon. Simon is behoorlijk tevreden met over zijn leven: hij heeft leuke vrienden en een lieve familie. Eén dingetje: hij valt op mannen en draagt dat als geheim met zich mee. Wanneer de berichtjes met zijn mysterieuze online love-interest door klasgenoten onderschept worden, wordt de druk om snel uit de kast te komen flink opgeschroeft...

Hè hè!

Niets beter dan een sappige romcom of coming-of-age film op zijn tijd. De makers van Love, Simon sluiten met deze film naadloos aan bij het mainstream aanbod, maar voegen een homoseksuele tiener aan het scala toe. En dat werd wel eens tijd, vinden wij! Regisseur Berlanti vindt dat ook: "In elke grote studio-film gaat het altijd om een jongen en een meisje. Er is iets krachtigs aan het feit dat het hier gewoon een jongen is, die zichzelf voorstelt met een andere jongen in een film die als mainstream romantische komedie op de markt gebracht wordt."
Benieuwd naar de eerste trailer? Je ziet 'm hier.

Acteurs

Simon wordt gespeeld door Nick Robinson (Jurassic World). Andere hoofdrollen zijn er voor Katherine Langford (13 Reasons Why), Alexandra Shipp (X-Men: Apocalypse) en Logan Miller (The Walking Dead). Aardig wat jong talent, dus! Simons ouders worden vertolkt door film-veteranen Josh Duhamel en Jennifer Garner. 

Love, Simon is vanaf 29 maart in de Nederlandse bioscopen te zien.

Lees verder