De mysterieuze terugkeer van Marvel's Iron Fist

Veronica Superguide logo
De mysterieuze terugkeer van Marvel's Iron Fist

De mysterieuze terugkeer van Marvel's Iron Fist

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven van de langverwachte serie Marvel’s Iron Fist. Alle dertien ​afleveringen zijn vanaf 17 maart wereldwijd te zien.

Iron Fist

Marvel’s Iron Fist is de laatste toevoeging in een reeks van vier live-action dramaseries op Netflix, na Daredevil, Jessica Jones en Luke Cage. De reeks zal leiden naar de samensmelting van alle personages in Marvel’s The Defenders, waarvan alle afleveringen in de zomer van 2017 te zien zullen zijn.

Het verhaal: miljardair Danny Rand (Finn Jones, Loras Tyrell in Game of Thrones) duikt na jaren vermist te zijn geweest weer op in New York om zijn geboorterecht en familiebedrijf op te eisen. Als er een oude vijand opduikt moet Danny, een levend wapen met perfecte beheersing van kung-fu en het vermogen om de immense kracht van de Iron Fist op te roepen, vechten tegen de criminele krachten in zijn stad.

17 maart

Naast Finn Jones spelen onder anderen Jessica Henwick (Game of Thrones), David Wenham (300, The Lord of the Rings), Carrie-Anne Moss (The Matrix) en Tom Pelphrey (Banshee) een rol in de serie. Hierboven dus de eerste officiële trailer, uitgebracht door Netflix zelf. De eerste dertien afleveringen van Iron Fist zijn vanaf 17 maart wereldwijd op Netflix te zien.

Lees verder