De meest hilarische uitspraken van Andy

Veronica Superguide logo
De meest hilarische uitspraken van Andy

De meest hilarische uitspraken van Andy

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Aanstaande vrijdag begint er een nieuw seizoen van de realitysoap Andy & Melisa. Om alvast in de juiste stemming te komen, is hier een filmpje met de grappigste uitspraken van de oud-voetballer!

Plaagstootjes

In de realitysoap Andy & Melisa krijgen we een blik in het huwelijk van oud-voetballer Andy van der Meijde en zijn vrouw, de ex-Playmate Melisa. Beiden zijn niet bepaald op hun mondje gevallen en de serie zit dan ook vol vrolijke scheldpartijen en plaagstootjes tussen het echtpaar. Maar ook buitenshuis zijn de schuine bakken niet van de lucht. Dit filmpje met de meligste grappen van Andy geeft dan ook precies aan wat we kunnen verwachten van het nieuwe seizoen!

Cover

Maar het is nog maar de vraag of de oud-Ajacied tijd nog wel tijd heeft voor schunnige moppen. Hij is gevraagd om model te staan voor de cover van een sportblad en hij moet flink trainen om er op zijn best uit te zien. Ondertussen werkt Melisa aan een theaterstuk waar ze Nederland mee wil veroveren. Alsof dat nog niet druk genoeg is, staan er ook een verhuizing en een verbouwing op het programma voor het bekvechtende echtpaar!

Het nieuwe seizoen van Andy & Melisa begint op 10 februari om 21.30 uur op SBS 6.

Lees verder