De latenight TV-tip van vandaag: How to Get Away with Murder

Veronica Superguide logo
De latenight TV-tip van vandaag: How to Get Away with Murder

De latenight TV-tip van vandaag: How to Get Away with Murder

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Wie is Eggs 911? Wie heeft Rebecca vermoord? Seizoen 1 liet ons achter met een paar vervelende hersenkrakers, maar we hoeven in het vervolg niet lang op antwoorden te wachten.

Whodunnit?

Het eerste seizoen van How to Get Away with Murder was er echt eentje om te bingewatchen. Wie vermoordde Lila, en waarom? Rebecca werd beschuldigd, dus die zal het wel niet hebben gedaan ... of toch ... tot ze bij wijze van cliffhanger ineens dood in Annalises kelder werd gevonden! Dat je op dat moment niet meteen de volgende aflevering kon starten, deed pijn, toch?

Zie ook:

Seizoen 2

Het goede nieuws is dat Net5 vanavond begint met het uitzenden van het tweede seizoen. En zonder iets te verklappen: je hoeft niet lang op antwoorden te wachten. Natuurlijk leiden die antwoorden wel weer tot nieuwe vragen, en blijven we aan het eind van dit seizoen weer net zo gefrustreerd achter, maar dat is natuurlijk juist wat zo'n serie zo goed maakt.

In de tweede reeks zien we ook onze eigen Famke Janssen terug, als advocaat Eve Rothlow, een goede oude bekende van Annalise. Zij gaat zich bezighouden met het verdedigen van Nate, die zoals je weet vastzit voor de moord op Sam, die hij natuurlijk niet gepleegd heeft. Meer dan genoeg mysterie, vraagtekens, verraad en intriges dus, vanavond om 23:10 uur op Net5!

Lees verder