De latenight TV-tip van vandaag: De Toppers in Concert

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De latenight TV-tip van vandaag: De Toppers in Concert

De latenight TV-tip van vandaag: De Toppers in Concert

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vorig jaar trakteerden De Toppers ons op een Royal Night of Disco: terug naar de tijd van verlichte dansvloeren, spiegelbollen, plateauzolen en energieke dansmuziek!

Royal Night of Disco

Tijdens de twaalfde editie van De Toppers in Concert brachten de Toppers het publiek terug naar de zorgeloze tijd van de disco. Samen met diverse (inter)nationale gasten zorgden Jeroen, Gerard en René voor het meest over the top discofeest van het jaar. Op het podium verschenen onder meer Dolly Dots, 2 Brothers On the 4th Floor, Glennis Grace, Ad Visser & Penny de Jager, Big Black & Beautiful, George McGrae, Robin S en Rick Astley.

Jan Smit

In januari maakten de Toppers bekend dat Jan Smit als vierde lid wordt toegevoegd. De Volendammer staat in mei van dit jaar al met de Toppers op het podium tijdens de opvolger van het discothema dat vanavond nog eens wordt uitgezonden. “Ik ben ongelofelijk blij dat ik vanaf volgend jaar echt officieel Topper ben”, zei Jan in februari. Op 26 en 27 mei staan de Toppers weer in de Amsterdam ArenA, het thema van dit jaar is Wild West, Thuis Best. De dresscode is country rood met glitters.

Lees verder