De latenight TV-tip van vandaag: Assassins

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De latenight TV-tip van vandaag: Assassins

De latenight TV-tip van vandaag: Assassins

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Robert Rath is een huurmoordenaar en de beste in zijn vak. Zijn concurrent is meer dan bereid hem te vermoorden om die titel over te nemen.

Assassins

Huurmoordenaar Robert Rath wil nog een paar laatste opdrachten doen, en dan met pensioen. Er is alleen één probleem: een mysterieuze concurrent blijft Roberts doelwitten omleggen voor hij er zelf aan toekomt. De vreemdeling is Miguel Bain, die er alles voor over heeft om Roberts titel als beste hitman ter wereld over te nemen. Rath gaat met grote tegenzin een tweestrijd aan, al heeft hij minder moeite met de hulp van de aantrekkelijke Electra.

Lilly & Lana Wachowski

De hoofdrollen in Assassins worden vertolkt door Sylvester Stallone (Robert Rath), Antonio Banderas (Miguel Bain) en Julianne Moore (Electra). Ook Kelly Rowan (The O.C.) speelt een allerkleinst rolletje. Het verhaal is geschreven door Lilly en Lana Wachowski, die destijds nog als respectievelijk Andy en Larry door het leven gingen. De regisseurs van de Matrix-films ondergingen de afgelopen jaren allebei een geslachtstransformatie.

Je ziet Assassins vanavond vanaf 22:10 uur op SBS9!

Lees verder