De langverwachte teaser van Marvel's Black Panther

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De langverwachte teaser van Marvel's Black Panther

De langverwachte teaser van Marvel's Black Panther

|
|

Laatste update:

Bekijk de eerste beelden van Black Panther, de zwarte superheld, niet als uitzondering, maar als koning van een mythische Afrikaanse samenleving.

Black Panther

Hoeveel zwarte superhelden ken jij? Een beetje fan komt nog wel op namen als Luke Cage, Blade en Storm (X-Men), maar zoals op wel meer gebieden zijn de hoofdpersonen over het algemeen wit: Superman, Spider-Man, Batman, Captain America ... enzovoort.

Black Panther, T'Challa voor vrienden en familie, is de bekendste zwarte superheld van Marvel, en er wordt al lange tijd uitgekeken naar zijn moment op het witte doek. Met Chadwick Boseman als vertolker zagen we hem al voorbijkomen in Captain America: Civil War, en hij is volgend jaar ook te zien in Avengers: Infinity War, maar op 14 februari 2018 heeft Black Panther de rode loper helemaal voor zichzelf.

Eerste teaser trailer

De langverwachte teaser trailer begint nog met de bleke gezichten van Andy Serkis en Martin Freeman, die praten over het Afrikaanse Wakanda, dat volgens Serkis de mythische stad El Dorado is waar iedereen altijd naar heeft gezocht. Daarna beginnen de beelden al snel op een herkenbare Marvel-film te lijken, met als grootste verschil dat de cast voornamelijk gekleurd is.

Naast Chadwick Boseman (Get on Up) kun je uitkijken naar Michael B. Jordan (Creed), Lupita Nyong'o (Star Wars: Episode VII - The Force Awakens), Angela Bassett (Olympus Has Fallen) en Forest Whitaker (Arrival). De regie is in handen van Ryan Coogler, die de African-American Film Critics Association Award won voor zijn werk in Creed.

Lees verder