De laatste woorden van deze hoofdrolspeler in nieuwe trailer van The Walking Dead?!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De laatste woorden van deze hoofdrolspeler in nieuwe trailer van The Walking Dead?!

De laatste woorden van deze hoofdrolspeler in nieuwe trailer van The Walking Dead?!

|
|

Laatste update:

Midden december 2017 lastte The Walking Dead na de achtste aflevering van seizoen 8 een midseason-break in. Dat betekende dat we achtergelaten werden met een hoop ellende en meer dan twee maanden wachttijd op het vervolg van het seizoen. Het wachten lijkt bijna over nu AMC een heftige trailer heeft vrijgegeven voor het tweede deel van seizoen 8.

Waarschuwing: alles wat hierna volgt, kan spoilers bevatten.

#TeamRick vs. #TeamNegan

Seizoen 8 staat in het teken van de oorlog tussen team Rick en team Negan. Negan en de Saviors zijn met meer en hebben betere wapens, maar Rick en de aangesloten gemeenschappen laten niet over zich heenlopen. De enorme aanval die zij op de Saviors loslieten verrasste de vijand, maar Negan liet zich niet overrompelen. In het tegenoffensief zorgde Carl's snelle denken ervoor dat veel van zijn vrienden konden ontsnappen. Zelf werd hij helaas gebeten door een walker... In deze nieuwe trailer ziet het er niet al te best uit voor Rick's zoon.

RIP?

AMC lijkt er geen doekjes om te draaien: Carl gaat dit waarschijnlijk niet overleven. Eerder lieten fans én collega's van de acteur al weten dat ze behoorlijk pissig waren over deze ontwikkeling. De TWD-makers lijken daar niet echt naar te luisteren, maar Carl wel een mooi einde te willen geven. "Voordat mam overleed, vertelde ze me dat ik deze wereld zou verslaan", vertelt Carl op (schijnbaar) zijn sterfbed. 

Drama!

Om de rest van de trailer goed te kunnen volgen, zul je je flink moeten inspannen. Zo zien we dat het overgebleven deel van team Rick zich op de Hilltop verzamelt voor een laatste aanval, waar Daryl niet erg blij mee lijkt te zijn. Verder wordt Ezekiel bedreigd, deelt Negan een flinke stoot uit, strooit Carol met dramatische blikken én zijn er genoeg walkers en kogels te vinden in de trailer. De slotwoorden 'Finish the fight' wijzen ons erop dat wellicht de strijd tussen Rick en Negan tot een conclusie zal komen. En wees eerlijk: dat werd nu ook wel tijd, toch?

The Walking Dead is vanaf maadag 26 februari om 22:00 uur weer te zien op Fox.

Lees verder