De knopen zijn doorgehakt bij Boer Zoekt Vrouw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De knopen zijn doorgehakt bij Boer Zoekt Vrouw

De knopen zijn doorgehakt bij Boer Zoekt Vrouw

|
|

Laatste update:

Voor Herman ging de romantiek vorige week volle bak van start en deze week was het ook voor de rest van de Boer Zoekt Vrouw kandidaten tijd om knopen door te hakken.

David

Alhoewel, waar we de hele aflevering hoopten dat ook David eindelijk zijn keuze moest maken, zien we volgende week pas of het nu Susanne of Mara wordt. Zoals we geleerd hebben uit voorgaande afleveringen, kan hij nogal onverwachte keuzes maken. 

Riks en Olke

Riks had - voor de tweede maal tijdens zijn logeerweek - niets te kiezen. We zagen het al van mijlenver aankomen, maar Eline stapte zelf op. Marit is het dus geworden. Romantisch wezen als hij is, zei Riks wel doodleuk in haar gezicht, dat de verliefdheid er nog niet is, maar die kan natuurlijk nog komen. Ook voor Olke werd de keuze gemaakt: de dappere Alberdien kan de dierenbusiness op de boerderij niet aan zichzelf verkopen en heeft daarom besloten het avontuur af te kappen. Een geluk bij een ongeluk, aangezien Olke toch voor Sandra was gegaan. Zijn enthousiasme om direct naar Texas te verhuizen, deelt ze echter nog niet. Eerst die citytrip maar.

Marc en Herman

Waar Olke op een liefdevolle manier afscheid nam van Alberdien, deed Marc, de man van 829 brieven, dat niet zo handig. Samen met Annekim wekte hij Anke uit haar middagdutje en deed de mededeling dat ze naar huis mocht. Voor haar kwam dit compleet uit het niets en ze was niet bang om dat toch nog even mee te delen aan Marc, die op zijn beurt al helemaal in de wolken was met Annekim. De eerste zoen is een feit. Overigens zijn ook Herman en Fleur dat punt gepasseerd. Helemaal verliefd struinden ze over een Franse markt. Of de liefde bij alle boeren ontluikt, dat zien we volgende week tijdens de citytrips.

Lees verder