• Nieuws

Stem op de irritantste! De genomineerden voor de Loden Leeuw zijn bekend

Door Cintha Rood
Frank Lammers

Eindelijk kun je de wereld laten weten wie je niet kunt uitstaan op je beeldscherm. De genomineerden voor de Loden Leeuw zijn namelijk bekendgemaakt. Naast de bekende reclames kun je ook stemmen op die megairritante influencers.

Koning TOTO & co

De meest irritante reclames waar op gestemd kan worden zijn die van Aldi, Decupré en Verisure. De irritantste BN'ers in een reclame waar je op kunt stemmen zijn Frank Lammers in een spotje van Jumbo, Wesley Sneijder als koning TOTO en Henny Huisman in een reclamespotje van Meubelzorg.

Ook irritant!

Ben je nog niet klaar met je irritaties? Je kunt ook stemmen op de meest irritante influencer. Dat zijn – in willekeurige volgorde – Nikkie Tutorials, Tim van Teunenbroek, Enzo Knol, Lieke van Lexmond, Glen Fontein, Monica Geuze, Demammavan, de Bellinga's, Elise Boers en – last maar zeker not least – Maxime Meiland. Wij kunnen alvast niet wachten op de uitreiking. Eerder waren onder anderen Martien Meiland en Marijke Helwegen (roekoe!) de gelukkigen die een beeldje in ontvangst mochten nemen.

Je kunt nog stemmen tot en met zondag 21 november. De uitslag wordt bekendgemaakt in de tv-uitzending van Radar op maandag 22 november.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.