Ruben Nicolai in De Erfgenaam

Veronica Superguide logo
Ruben Nicolai in De Erfgenaam

Peter van der Vorst bevestigt tweede seizoen De Erfgenaam

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Eind vorig jaar had RTL-koning Ruben Nicolai met zijn De Erfgenaam een enorme TV-hit te pakken. De kijkcijfers en lovende reacties op social media logen er niet om, en daarom kan een tweede seizoen niet uitblijven.

Ruben Nicolai spoorde vorig jaar week na week mensen op die nog geld kregen van een overleden (ver) familielid. Hierdoor was deze show een combinatie van Verborgen Verleden en Spoorloos met een ontknoping van Miljoenenjacht

Herhalingen op blij van te worden

Nu de oude afleveringen deze zomer worden herhaald op RTL4, roept dat natuurlijk ook vragen op bij de fans die er al vanaf het begin bij waren. "Is er al bekend of er een nieuw seizoen komt van het interessante programma De Erfgenaam?", vraagt een Twitteraar zich af. En daar krijgt hij, verrassend of niet, antwoord op.

Win het weekend van je dromen!

Tweede seizoen in de maak

Creatief directeur Peter van der Vorst draait er namelijk niet omheen. Hij reageert: "Zeker, dat komt er." En met dat antwoord maakt hij vele fans blij. "Oh wat goed. Fijn! Ik keek er namelijk al naar uit, een programma met zo'n mooi doel. Dat mag zeker nog wel even doorgaan."

Wanneer het tweede seizoen De Erfgenaam van start gaat en óf Ruben Nicolai weer van de partij is, is nog niet bekend.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder