De eerste trailer van The House Of Tomorrow: vernieuwend, humoristisch en een tikkeltje vreemd

Veronica Superguide logo
De eerste trailer van The House Of Tomorrow: vernieuwend, humoristisch en een tikkeltje vreemd

De eerste trailer van The House Of Tomorrow: vernieuwend, humoristisch en een tikkeltje vreemd

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Aan het begin de eerste trailer denk je nog: ‘waar gaat dit heen’, maar al snel wordt duidelijk dat The House Of Tomorrow best weleens een interessante komedie zou kunnen zijn.

Aparte manier van leven

De film vertelt over het leven van de Amerikaanse futuristische architect, schrijver en uitvinder Buckminster Fuller via het verhaal van Sebastian, een tiener die opgroeit met Fullers leer.

Aparte vogel

De 16-jarige Sebastian Prendergast woont als het grootste deel van zijn leven bij zijn oma in een ‘geodetisch’ huis, tevens een toeristenattractie. Daar voedt zij hem op volgens de futuristische leer van haar voormalige mentor, Fuller, in de hoop dat Sebastian ooit in zijn voetsporen treedt en een poging waagt om de wereld te verbeteren. Tot zij een beroerte krijgt…

Keerpunt

Het blijkt een keerpunt voor Sebastian, die om begint te gaan met de rebelse Jared. Deze eveneens 16-jarige heeft een harttransplantatie ondergaan, maar rookt nog als een ketter. Verder woont hij samen met zijn alleenstaande, diepgelovige vader en zus Meredith, en is hij geobsedeerd door punk.

Als muziek in z'n oren

Als hij Sebastian die muziek laat horen, is hij direct hooked en besluiten de twee om samen een band te beginnen. Met zijn oma's dromen, zijn eerste echte vriendschap en een talentenjacht in een kerk op het spel, moet Sebastian beslissen of hij de nieuwe Buckminster Fuller, de nieuwe Sid Vicious (basgitarist van The Sex Pistols) of misschien wel iets heel anders wil worden…

Topcast

Hoofdrollen in The House Of Tomorrow zijn voor Asa Butterfield (The Boy In The Striped Pyjama’s), Ellen Burstyn (Requiem For A Dream), Alex Wolff (Jumanji: Welcome to the Jungle), Nick Offerman (Fargo), Maude Apatow (This is 40). De film komt 8 april uit in Amerikaanse bioscopen. Wanneer de film in Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekend. 
Bekijk de trailer van The House Of Tomorrow in bovenstaande video.

Lees verder