De eerste trailer van 'Ron Goossens - Low Budget Stuntman' is hier!

Veronica Superguide logo
De eerste trailer van 'Ron Goossens - Low Budget Stuntman' is hier!

De eerste trailer van 'Ron Goossens - Low Budget Stuntman' is hier!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vanmorgen werd bekend dat er een nieuwe film van de makers van de legendarische New Kids-films in aantocht is. Meer dan dat er een blik BN’ers is opengetrokken voor de productie konden we toen nog niet melden, maar amper een halve dag later duikt plots de eerste trailer op.

Eerste beelden

“Damens en heren! Hier is DE trailer!”, klinkt een kakelverse tweet van Tim Haars. Trots deelt de regisseur, die daarnaast ook de hoofdrol speelt in zijn nieuwe project, de trailer op sociale media. 

Lekker low budget

Na het zien van deze eerste beelden weten we het zeker: New Kids-fans kunnen hun geluk niet op met de nieuwe film. Denk: lompe personages, een bizar en snoeihard scenario, en heel - veel - stunts. Low budget, uiteraard.

Gat in de markt

De film vertelt het verhaal van Ron, die op spectaculaire wijze ternauwernood een dronkemansactie overleeft. Als er een filmpje van de stunt online verschijnt en viral gaat, wil een impresario Ron gaan verhuren als low-budget stuntman.

'Romantische' noot

Ron heeft daar weinig zin in, tot hij ontdekt dat zijn vrouw, de liefde van zijn leven, het met ongeveer het hele dorp doet. Hij wil haar voor geen goud kwijt en wanneer zij hem een onmogelijk ultimatum (Nederlands meest succesvolle actrice in bed krijgen) stelt, lijkt zijn nieuwe carrière ineens de enige kans om zijn relatie te redden.
Ron Goossens - Low Budget Stuntman is vanaf 26 januari in de Nederlandse bioscopen te zien.

Lees verder