De eerste trailer van Paddington 2 is hier!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De eerste trailer van Paddington 2 is hier!

De eerste trailer van Paddington 2 is hier!

|
|

Laatste update:

The Bear is back! StudioCanal heeft de eerste trailer vrijgegeven van Paddington 2 met Hugh Grant en Brendan Gleeson.

Verhaal

In de sequel is de altijd blije Paddington inmiddels ingetrokken bij de family Brown. Zijn tante Lucy wordt 100 en de bruine beer heeft nog geen kado voor haar. Hij denkt in een antiekzaak het perfecte boek te hebben gevonden en begint met sparen. Maar wanneer er wordt ingebroken en het boek wordt gestolen, slaat het noodlot toe. Het is aan Paddington en consorten om het boek terug te stelen van de dieven.

Rollen

Hugh Grant speelt een lokale beroemdheid genaamd Phoenix Buchanon. Buchanon was ooit acteur, maar na een paar grote rollen ging het met zijn carrière al snel bergafwaarts. Gleeson speelt Knuckles McGinty, een sterke crimineel en kluizenkraker, die Paddington helpt het boek terug te vinden. Ben Whishaw keert terug als de knuffelbare beer.

A Bear Called Paddington

De eerste Paddington-film was ontzettend succesvol en bracht maar liefst 270 miljoen dollar in het laatje. Paddington is geproduceerd door David Heyman van Harry Potter. De films zijn gebaseerd op de kinderboeken van de Britse schrijver Michael Bond. Het eerste boek, A Bear Called Paddington, kwam uit in 1958.

Lees verder