De eerste trailer van de nieuwe Transformers-film is er

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De eerste trailer van de nieuwe Transformers-film is er

De eerste trailer van de nieuwe Transformers-film is er

|
|

Laatste update:

In 2017 is het zover: dan worden we getrakteerd op een nieuw hoofdstuk in de Transformers-reeks. De eerste echte trailer van The Last Knight is gearriveerd.

Michael Bay

Na een hoop verwarrende berichten over wie de regie op zich zou nemen, kwam begin dit jaar het hoge woord eruit: Michael Bay gaat het doen. De cast van Transformers: The Last Knight is overigens niet de minste: Anthony Hopkins, Mark Wahlberg, Laura Haddock, Josh Duhamel, Stanley Tucci, John Turturro, John Goodman en Isabela Moner zijn te zien, dan wel te horen in de film.

The Last Knight

In de trailer krijgen we te zien dat Optimus Prime terug is en dat de sfeer grimmig is. Over het plot van de film is weinig bekend, maar er woedt duidelijk oorlog op de planeet. Transformers: The Last Knight gaat op 22 juni in premiere.

Transformers

De Transformers-filmreeks, die van start ging in 2007, vertelt over robots. Sommigen van hen zijn de mensheid (en vice versa) goed gezind, anderen vormen juist een bedreiging voor onze wereld. Optimus Prime is de leider van de Autobots, die in constante oorlog zijn met hun tegenstanders de Decepticons.
Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

Lees verder