De eerste poster van Ocean’s 8 is net zo cool als je verwacht

Veronica Superguide logo
De eerste poster van Ocean’s 8 is net zo cool als je verwacht

De eerste poster van Ocean’s 8 is net zo cool als je verwacht

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nu George Clooney en consorten de biezen hebben gepakt en het criminele bestaan achter zich hebben gelaten is het tijd voor Cate Blanchett, Sandra Bullock en hun groep professionele oplichters om het gat te vullen.

Every con has its pro's

De eerste poster van hun vrouwelijke Ocean’s-spin-off is inmiddels in volle glorie te aanschouwen. Die valt niet tegen, overigens: cool is een understatement. Wij hebben in ieder geval erg veel zin om deze bad ass-chicks in actie te zien.

Monster-cast

De cast is trouwens moddervet. Naast Cate en Sandra hebben ook Dakota Fanning (Brimstone), Anne Hathaway (Les Miserables), Sarah Paulson (American Horror Story), Helena Bonham Carter (Fight Club, Harry Potter), Katie Holmes (Batman Begins), Rihanna *adempauze* Olivia Munn (X-Men: Apocalypse), Mindy Kaling (Inside Out), Richard Armitage (The Hobbit-trilogie), James Corden én Matt Damon een rol in de film. Laatstgenoemde zal te zien zijn als Linus, uit de Ocean’s-trilogie.

Ocean's 8

Over het verhaal is nog niet gek veel bekend, behalve dat de groep van acht (surprise!) een overval gaan plegen. Ocean’s 8 draait naar verwachting vanaf 7 juni 2018 in de Nederlandse bioscopen.

Lees verder