De eerste foto van Fantastic Beasts 2 is hier!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De eerste foto van Fantastic Beasts 2 is hier!

De eerste foto van Fantastic Beasts 2 is hier!

|
|

Laatste update:

In een (film)wereld vol mislukte sequels, teleurstellende spin-offs en slappe aftreksels kwam Fantastic Beasts and Where to Find Them twee jaar geleden (ondanks een Scooby Doo-achtige twist) bijzonder goed uit de bus. Goed nieuws dus voor de fans die al lange tijd wachten op de sequel, want de eerste foto is vrijgegeven!

Application Denewt

Op de afbeelding zien we een visum-aanvraag van tovergenie Newt Scamander. Het meest waarschijnlijk scenario is dat hij terug wil naar de VS, maar hem de toegang is ontzegd. 

Laten we eerlijk zijn: we zijn redelijk teleurgesteld dat het niet om een gifje gaat - bewegende kranten, anyone? Toch gaat er weer genoeg mysterie gepaard met het document. Waarom wil Newt terug naar Amerika? Waarom is hem de toegang ontzegd? Wat betekent dit voor het verhaal? 

Verhaal

Veel is er nog niet over het plot bekend, behalve dat het zich twee jaar na de eerste film afspeelt en dat Newt zijn eerste boek heeft gepubliceerd. Ook gaan er geruchten dat de tweede film zich afspeelt in Groot-Britannië en die theorie lijkt met deze visum-afwijzing een stuk reëler. Wel weten we dat nagenoeg iedereen uit het origineel weer van de partij is, inclusief Johnny Depp als tovercrimineel Grindewald en Jude Law als een jonge Albus Dumbeldore (Perkamentus). 

De nog naamloze Fantastic Beasts-sequel draait waarschijnlijk vanaf donderdag 15 november 2018 in de Nederlandse bioscopen.

Lees verder