De eerste 50 Nederlanders die kansmaken op Expeditie Robinson zijn bekend

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De eerste 50 Nederlanders die kansmaken op Expeditie Robinson zijn bekend

De eerste 50 Nederlanders die kansmaken op Expeditie Robinson zijn bekend

|
|

Laatste update:

Er mogen dit jaar weer 'gewone' Nederlanders meedoen aan Expeditie Robinson. De eerste vijftig die kansmaken op deelname aan het programma zijn inmiddels bekend.

Veel aanmeldingen

Nederland meldde zich massaal aan voor Expeditie Robinson. Hiervoor moesten ze een video opnemen waarop ze op een paal staan en ondertussen vertellen waarom juist zij zouden moeten meedoen. De 50 personen met de meeste stemmen gaan door naar de volgende ronde, net als 50 anderen die door de producenten zelf worden uitgekozen. Van deze 100 Nederlanders worden er 4 geselecteerd die uiteindelijk de survivalstrijd aan gaan. Niet alleen met elkaar, maar ook met BN'ers. 

Top 5

Wie deze Onbekende Nederlanders zijn? In de top 50 staat op eenzame hoogte wereldreiziger Mohsin Amdaouech met 26.317 likes (zijn filmpje vind je hierboven). In de top 5 vinden we daarnaast Dimitri Vacquier uit Den Bosch, Harm de Vries uit Leeuwarden, Boray Kocoz uit Enschede en de enige vrouw: Sisi Bolatini uit Abu Dhabi. Weten wie er nog meer bij de eerste 50 zitten? Dat lees je hier

BN'ers

Expeditie Robinson doet het na al die jaren nog altijd goed bij de kijkers. Met veel plezier zien zo’n beetje een miljoen Nederlanders al vele seizoenen hoe BN’ers moesten zien te overleven in de tropische wildernis. Een punt van kritiek dat al jaren speelde was dat er volgens de fans ook 'gewone Nederlanders' aan het programma moesten kunnen meedoen. 

Robinson voor iedereen

Zo ging het programma namelijk ooit van start. Nu de Bekende Nederlanders elk jaar onbekender lijken te worden en er genoeg Nederlanders staan te trappelen om zelf mee te doen aan het survivalprogramma, vonden de kijkers het meer en meer tijd voor een Expeditie Robinson voor iedereen. RTL geeft hier met de volgende editie eindelijk gehoor aan. 

Lees verder