De Conners zijn terug in eerste trailer Roseanne

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Conners zijn terug in eerste trailer Roseanne

De Conners zijn terug in eerste trailer Roseanne

|
|

Laatste update:

Roseanne en haar prettig gestoorde familie keren terug in een nieuw seizoen. En wat hebben we haar aanstekelijke lach gemist!

Alledaags

Fuller House, Will & Grace, Murphy Brown… De lijst van comedyklassiekers die na jaren een comeback maakten wordt langer en langer. Misschien wel de verrassendste titel in deze lijst is Roseanne. Deze serie over een alledaags Amerikaans gezin was eind vorige eeuw een van de grootste comedyhits op televisie. Ruim twintig jaar na het laatste seizoen zijn de Conners terug. En volgens de eerste trailer is er in al die tijd niets veranderd! 

Aanstekelijk

In de reboot van Roseanne zijn alle castleden uit de sitcomklassieker van de partij. Uiteraard wordt de titelrol weer gespeeld door comédienne Roseanne Barr. John Goodman keert terug als haar knorrige echtgenoot Dan. Gelukkig maar, want in de laatste aflevering overleed Dan aan een hartaanval. In de trailer wordt dan ook nog even geknipoogd naar zijn 'overlijden'. Wat gelukkig in ieder geval hetzelfde is gebleven na al die jaren, is de aanstekelijke lach van Roseanne!

Roseanne gaat op 27 maart in première in Amerika. Het is nog onduidelijk waar en wanneer de serie te zien zal zijn in Nederland.

Lees verder