De complete cast van The Passion is bekend

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De complete cast van The Passion is bekend

De complete cast van The Passion is bekend

|
|

Laatste update:

Pasen is in aantocht en daarmee is het tevens tijd voor The Passion. Alle BN'ers die dit jaar meedoen zijn inmiddels bekend.

De cast

De laatste namen die naar buiten werden gebracht zijn zanger Roel van Velzen, hij gaat de rol van Judas spelen en cabaretier Remco Veldhuis, die verteller is. Naast deze twee BN’ers zijn Johnny Kraaijkamp (als Pilatus), Dwight Dissels (als Jezus), Omri Tindal (als Petrus), Kefah Allush (als verslaggever) en Elske DeWall (als Maria) te bewonderen in het spektakel. Er is ook een rol weggelegd voor SBS-weerman Piet Paulusma, die Jezus zijn vis voor het laatste avondmaal verschaft. 

The Passion

The Passion wordt sinds 2011 jaarlijks op Witte Donderdag uitgevoerd. Het decor wordt elk jaar opgebouwd in een andere stad, dit jaar is dat Leeuwarden, vorig jaar was het Amersfoort. Het evenement is voor geïnteresseerden live bij te wonen, maar wordt ook uitgezonden op televisie. Grote namen als Martijn Fischer, Jeroen van Koningsbrugge, Daniël Boissevain en Danny de Munk speelden al mee in The Passion. 

The Passion vindt dus dit jaar plaats op donderdag 13 april in Leeuwarden. Je kunt het evenement live op tv volgen, vanaf 20.30 op NPO1. 

Lees verder